HOME    TEHNOLOGII    ACCESORII    CERERE DE OFERTA    CONTACT
 
 0726.762.347
Urmariti-ne:

Tehnologii

 
Modele de seturi  
   
Set tip grebla
Dintii sunt impartiti in seturi de cate 3: stanga, dreapta, drept. Acesta este cel mai utilizat set pentru pasul normal al dintilor.
   
Set combi (Set grup)
Dintii sunt impartiti stanga – dreapta, majoritatea in grupuri de cate 5 sau 7, cu un dinte drept/grup. Acest model este cel mai utilizat set pentru pas variabil/combi al dintilor. Numarul de dinti dintr-un grup este determinat de caracteristicile repetarii pasului variabil.
   
Set de perechi
Pentru anumite debitari speciale de neferoase dintii sunt setati in perechi pe stanga apoi spre dreapta cu al cincilea dinte drept. Aceasta este cea mai putin utilizata dintre cele 4 modele.
   
Set ondulat
Acest model de set este utilizat pentru pas foarte fin unde dintii sunt prea mici pentru a putea fi individualizati. Masura setului se schimba dramatic de-a lungul panzei in valuri de la stanga catre dreapta.
   
Forma dintelui  
   
Dinte normal (N)
Dintele normal are un unghi de taiere de 0°. Este potrivit pentru material cu un continut ridicat de carbon (fonta de ex.), pentru material cu sectiuni mici transversale si pentru profile si tevi cu perete subtire.
   
Dinte carlig (H)
Dintele carlig are un unghi pozitiv de taiere de 10°. Acest tip de dinte este potrivit in special pentru tevi pline cu pereti grosi si pentru toate materialele din aliaj de grad superior.
   
Dinte RP (RP)
Dintele RP are un unghi pozitiv de taiere de 16°. Datorita caracteristicilor agresive de taiere se potriveste la debitarea materialelor din aliaj dur si aliaj de grad superior, cat si la metale non feroase.
   
Dinte Master (M)
Dintele Master este fabricat pe baza modelului "triplu cip" inalt – jos recunoscut ca fiind una dintre cele mai eficiente metode in tehnologia de taiere. Pentru a fi in conformitate cu gama din ce in ce mai variata de oteluri si aliaje exotice, dantura este disponibila cu unghi de taiere atat la 10° cat si 16°.
   
Dinte profil
Dintele profil rezista la vibratiile produse in timpul debitatii tevilor sau traverselor. Acest efect este intensificat de unghiul redus de taiere de 6°
   
Pas dinte  
   
Pasul dintelui este masurat in dinti/inch. Pentru pasul combi (variabil), cele doua cifre reprezinta cel mai mare si cel mai mic numar de dinti/inch din fiecare grup de dinti.
   
Pas normal
Distanta dintre dinti este constanta de-a lungul panzei. Potrivit la debitarea materialelor solide pe masini de debitat cu strangere eficienta. Foarte eficient la aliaje superioare si exotice.
   
Pas Combi (variabil)
Pasul combi consta in grupuri de diferite pasuri care sunt repetate la intervale regulate de-a lungul panzei. Reducerea vibratiilor prin rezonanta in timpul taierii este avantajul major al acestui pas. Aplicatii tipice pentru aceasta configuratie sunt : sectiuni tubulare subtiri, materiale in manunchi sau cu strangere slaba.
 
INFORMATII:
HOME
TEHNOLOGII
ACCESORII
CERERE DE OFERTA
CONTACT
 
PRODUSE:
Panze debitat BI-ALFA
Panze debitat HM-TITAN
Panze debitat RRR
Panze debitat GRITT
 
CONTACT RAPID:
DIVALRO DEBIT SRL
0726.762.347
office@divalrodebit.ro
www.divalrodebit.ro
 
SITE REALIZAT DE:
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!